header

Nepoata Generalului Ioan Dragalina, salut de mulțumire după evenimentul de la Caransebeș

Data publicare: 30 septembrie 2020

„Domnule  director al Muzeului de Etnografie si al Regimentului de Graniță Caransebes.

Ziua de 22 septembrie 2020 petrecută la Caransebeș pentru omagierea bunicului meu, General Ioan Dragalina – 160 de ani de la naștere – a fost pentru mine o zi cu totul excepțională și binecuvântată, cu mare încărcătură emoțională și care mi-a umplut sufletul de bucurie. În mare măsură, Dumneavoastră împreună cu colectivul pe care îl conduceti ați contribuit la realizarea și reușita acestui eveniment dovedind mult profesionalism, dăruire și efort. Am apreciat perfecta organizare și prezența unei elite din orașul Caransebeș, care prin discursuri însuflețite și buni cunoscători ai istoriei neamului nostru au omagiat pe omul și faptele eroice ale bunicului meu. Expozitia prezentata de D-voastră a ilustrat și întărit cele redate prin viu grai de cei prezenți.

Sunt profund recunoscătoare pentru iscusința și munca depusă pentru organizarea unui astfel de eveniment. Fiul meu cel mare, Răzvan prezent la eveniment, si cu mine, în pofida faptului că am fost foarte emotionați, ne-am simțit bine și onorati. Multumesc pentru discul cu poze de familie. De asemenea multumesc pentru cărțile primite și pentru pozele evenimentului din 22 septembrie. Doresc să amintesc de verișoarele mele, Ioana Dragalina Tudoriu și Opritsa Dragalina Popa, stabilite în SUA, singurele nepoate în viata, care au dorit din tot sufletul să fie prezente, dar nu a fost posibil. M-au rugat să va transmit multe multumiri si recunostinta. Asemenea al doilea fiu al meu, Vlad care locuiește în București.

Vă rog transmiteti toate gândurile bune distinselor persoane care au ținut să elogieze cu vorbe deosebite faptele bunicului meu. Familia și cu mine vă urăm Dumneavoastră și colectivului muzeului putere de munca, multa sanatate si toate cele bune”.

Doamne ajuta! Rodica Voiculescu